BestBingoOffers.com

EN ES FR PT SE
 
 

Allt om Bingo

Bingo - Hitta din nya bingohall

Det finns ett stort antal spelsidor som erbjuder olika bingospel till sina spelare. Det är upp till dig att hitta den bingosida som passar just dig bäst. Det betyder att den bästa bingosidan för dig måste innehålla alla de förväntningar som du har för att spela bingo på internet. De flesta bingosidor som finns på nätet hävdar att de har den bästa bingosidan i industrin men det är upp till dig att bestämma vilken sida som är bäst för dig. Å andra sidan, så är det viktigt att du är uppmärksam på vilken sida du spelar då det finns en ... Läs mer »

Bingo - De senaste trenderna

Bingo beskrivs som ett spel som bygger på tur och det har varit ett populärt spel ända sedan 1500-talet. Idag är bingo populärare än någonsin tack vare att det har introducerats på internet. När bingo först introducerades på internet, 6-8 år sedan, så var online-bingon precis som den landbaserade bingon. Det var inte mycket mer än ett par siffror som poppade upp på datorskärmen tillsammans med några knappar som man skulle trycka på. Nu för tiden börjar online-bingon bli populär igen och inte bara för äldre personer utan även för yngre. Även om de flesta framgångsrika bingo-mjukvaror som används idag ... Läs mer »

Bingo - Vänner och kärlek

Bingo som är ett roligt och spännande spel på chans har spelats av många personer runt om i världen under många år. Idag kan vi även spela bingo med hjälp av internet. Många personer idag föredrar att spela online-bingo på grund av att de helt enkelt inte har tid nog att spendera i casino eller bingohallar. De är helt enkelt för upptagna med annat som att arbeta och spendera tid med sina familjer. Vissa kan inte gå till bingohallar på grund av andra orsaker som hälsoproblem eller att de bor för långt ifrån bingopalatsen. Med lanseringen av online-bingo så behöver ... Läs mer »

Bingo - Vem spelar Bingo?

Innan bingon introducerades på internet så associerade de flesta människorna det med ett spel för äldre damer sittande i den lokala bingohallen. Bingo är ett mycket gammalt spel som enligt många är väldigt lugnt och enkelt att spela. Bingo anses vara en av de billigaste spelen att fördriva tiden med för äldre personer. Det är också ett spel som gör det möjligt att träffa nya vänner som delar samma kärlek för spelet. Förr i tiden ansåg man att bingohallen var till för äldre damer som spelade bingo för att fördriva tiden. Idag är bingon annorlunda. Bingo spelas nu över hela ... Läs mer »

Bingo - Varför spelar vi online Bingo?

Bingo har spelats i flera hundra år. Spelet har utvecklats genom åren för att passa många olika typer av spelare. Det spelar ingen roll om spelaren är ung eller gammal, manlig eller kvinnlig, rik eller fattig etc. Bingo är ett spel som fortsätter att ge spänning, nya bekantskaper och att vara roligt. Miljontals personer älskar att spela spelet vi idag kallar Bingo men ännu fler miljoner av spelare blir introducerade till spelet genom bingomedia. Det finns ingen som tvivlar på att detta kommer att skapa fler online-bingo anhängare. En del säger till och med att online-bingon nu är mer populär ... Läs mer »

Bingo - Hur du vinner

Du kan finna en hel strategier som förklarar hur du vinner när du spelar online-bingo och andra spel. Bara genom att följa några enkla system så kommer du att vinna mer. Online-bingon erbjuder olika strategier som lär dig vinna. Här nedan finner du en av dessa strategi som kommer förvandla dig till en online-bingo vinnare. Online-bingo Strategi Du kanske tror att man endast vinner online-bingo genom att ha tur? Tvärtom mot vad de flesta tror så kan du hitta metoder som förbättrar dina odds och gör att du vinner oftare. Det finns personer som har ägnar flera år att undersöka ... Läs mer »

Bingo - För nybörjare

Att spela online-bingo är inte svårt men när du först börjar spela så kan det kännas som om det är en hel del att ta in. Jag älskar bingo och jag har skapat en guide som beskriver hela resan från det att du väljer ett bingorum tills det att du börjar spela. 1) Välj ett bingorum 2) Registrera dig 3) Gör en insättning 4) Börja spela 5) Inloggning 1) Välj ett bingorum Det kan vara lite svårt att välja ett bingorum/bingosida i dagens läge eftersom det finns så många att välja bland. Idag finns ungefär 500 olika bingorum på internet. ... Läs mer »

Bingo - Hur man spelar 75-bolls bingo

75-bolls bingo spelas med flera spelare och syftet med spelet är att matcha numren på bingokortet med numren som ropas ut. Ett bingokort är uppbyggt med rutor i mönstret 5X5. Varje kort är unikt för varje spelare. Korten innehåller slumpmässigt utvalda nummer mellan 1 och 75. Numren i 75-bolls bingo kan sättas i mönster för att skapa en variant till det traditionella spelet där alla 5X5 numren måste matchas. Bollarna med numren dras från en maskin och ropas sedan ut. Du ska du matcha dem med numren på ditt bingokort. Första spelaren som matchar sitt mönster eller hela sitt kort ... Läs mer »

Bingo - Råd och tips

Online-bingo är först och främst väldigt roligt men du kan naturligtvis spela online-bingo för att vinna. Här nedan följer en artikel där du kan få råd och tips för att förbättra dina chanser att vinna och hur du får den bästa erfarenheten av att spela online-bingo. Välj ett spel med få deltagare När du spelar online-bingo så är det en bra idé att välja spel med så få deltagare som möjligt. Ju fler spelare ett bingospel har, desto fler personer har chansen att vinna. Det betyder att du har mindre chanser att vinna. Spela när du vet att inte många ... Läs mer »

Bingo - Regler för online-bingo

Folk brukar tro att bingo endast är till för gamla tanter - men det är långt från sanningen. Bingo och online-bingo är mycket roligt och jag har personligen suttit framför datorskärmen och dragit mig i håret på grund av det senast dragna nummret. BestBingoOffers.com rekommenderar att du väljer en bingosida från vår hemsida. Hur man spelar online-bingo Bingo är mycket enkelt att lära sig och spelen spelas automatiskt. Man att lära sig lite om online-bingo kommer att hjälpa dig mycket. Först och främst så måste du välja en bingosida där du vill spela. I varje bingorum finns det olika spel. ... Läs mer »

Bingo - Om du behöver hjälp

Ingen sa att det var lätt! Men vänta lite nu, det är ju faktiskt enkelt. Men om du har några frågor som du behöver svar på så finns det alltid möjligheter att få hjälp. Du kanske inte gillar uttrycket Kundtjänst men de flesta bingosidor har investerat stora summor för att etablera effektiva kundtjänstavdelningar där du kan få svar på dina frågor och få tekniska problem lösta. Att kontakta kundtjänst ska principiellt vara din sista utväg efter du har försökt att lista ut vad du gör för fel. Om du inte kan spela bingo efter du har anslutits till ett bingorum, ... Läs mer »

Bingo - Att förstå bingobonusar

Min mor sa alltid att inget i livet är gratis och det som låter för bra för att vara sant, vanligtvis är det. Detta gäller dock inte bingobonusar men du måste vara införstådd i dess regler och villkor när du spelar. Regler och villkor för diverse bonusar hos olika bingosidor är rättvisa och rakt på sak - de försöker inte lura sina spelare. Välkomstbonusar som är gratis betalas vanligtvis ut så fort du har skapat ditt konto. Bonus för första insättning (first deposit bonus) brukar ges till spelaren strax efter den första insättningen är gjord. Den ger fördelen att du ... Läs mer »

Bingo - Att börja spela Online-bingo

Innan du börjar spela online-bingo så måste du skapa ett konto. Det låter kanske självklart men anledningen är mycket enkel - bingorummet måste ha en del uppgifter från dig i fall de ska kunna betala ut dina vinster! Vilket bingorum du än använder så är det mycket enkelt att skapa ett konto. Personligen var jag imponerad av Maria Bingo som har en mycket enkel registreringsprocess. Allt du behöver fylla i är ditt namn, postadress, e-mailadress och lösenord. Om du är lik mig och ditt minne sviker dig vid fel tidpunkt så råder jag dig att välja ett lösenord som betyder ... Läs mer »

Bingo - Historia

Från Italien... Bingons rötter härstammar från Italiens nationella lotteri (Lo Giuoco del Lotto D'Italia) som bildades i och med att Italien förenade sig 1530. Italienare har spelat veckovis ända sen dess med en årlig omsättning som nu överstiger 75 miljoner USD. Korten var indelade i 3 rader och 9 kolumner, varje rad innehöll 4 tomma rutor och 5 som innehöll ett nummer. Nummer mellan 1 och 10 placerades i den första kolumnen, nummer mellan 11 och 20 i den andra och så vidare. Det högsta numret var 90. Varje spelare hade ett spelkort och bingovärden drog en trädstycke med ett ... Läs mer »

Bingo - Hur man spelar 90-bollars Bingo

För er som inte känner till bingo så är bingo ett spel med nummer som du markerar på ditt spelkort när de slumpmässigt dras och utropas till spelarna. När alla numren från spelarens kort är dragna så är bingon vunnen. Den traditionella 90-bollars bingon spelas med kort som har 3 rader och 9 kolumner. Fem rutor i varje rad innehåller numren från 1 till 90 och de övriga är tomma. Vanligtvis består spelet av 3 försök: 1 linje, 2 linjes och fullthus där alla numren på kortet har dragits. Linjerna spelas inte nedåt utan tvärsöver kortet och spelaren vinner priset ... Läs mer »